"KEEP THE FIRE BURNING"

ONDERWIJS

De kinderen die bij ons verblijven mogen voor hun veiligheid niet van het terrein af en daardoor kunnen zij geen regulier onderwijs genieten. De meeste kinderen zijn getraumatiseerd waardoor een volledige schooldag mentaal te zwaar voor ze is. Daarentegen is onderwijs enorm belangrijk voor de ontwikkeling van een kind en geeft het structuur en invulling aan de dag.

 

Sinds 1 januari 2016 hebben wij een gekwalificeerde lerares in dienst, die onze kinderen op verschillende niveaus kunnen onderwijzen.  Zij staat elke dag weer voor een grote uitdaging omdat het kinderen van verschillende leeftijden en niveaus zijn waarvan sommige nog nooit naar school zijn geweest.

 

Per 1 mei 2019 zijn wij verhuisd naar onze nieuwe lokatie in Kilifi. Een hele verbetering want nu hebben wij zelfs een echt klaslokaal. Wat wij nu nodig hebben zijn ramen in het lokaal, schoolbanken, update lesmateriaal, schoolspullen, schoolbord en een boekenkast. Via ons verlanglijstje kunt u precies zien wat wij nodig hebben en welke donatie daar bij hoort. Alvast bedankt voor uw hulp.

Stichting Kenya Childcare  AVG