"KEEP THE FIRE BURNING"

Ik ben Marije Eits en "I dreamed of Africa" begon al op mijn 13e jaar. Het duurde uiteindelijk nog eens 10 jaar voordat ik daadwerkelijk voet zette op Keniaanse bodem. Het land, de mensen, de geur, de natuur omarmde mij vanaf het eerste moment.

 

Jarenlang sudderde deze ervaring aan de oppervlakte en ik ging nog een keer terug om het weer te voelen, ik voelde het en het werd sterker!Ik wilde iets voor dit land gaan betekenen maar hoe en wanneer wist ik toen nog niet. Pas na jarenlang verblijf in het buitenland en doordat ik Linda ontmoette kregen de plannen vorm.  Al die jaren dacht ik dat ik wel alleen een project op zou kunnen zetten, maar toen ik mijn inspiratie met Linda deelde werden wij beiden enthousiast om dit samen te gaan doen.

 

Ik ben nog steeds dankbaar en blij dat we deze kar samen zijn gaan trekken, niets is mooier om dit samen te doen, het geeft zoveel kracht en positieve energie en we vormen echt een hecht team. Samen willen wij een verschil maken en een bijdrage leveren aan de samenleving! Het raakt mij elke dag weer opnieuw dat er al zoveel kinderen vanuit de opvang in ons rescue centre een beter leven zijn begonnen met liefde en stabiliteit. Deze levenstaak maakt mij een nog gelukkiger mens.

Stichting Kenya Childcare  AVG